Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sambusa

Recept voor48 stuks

Benodigheden:

  • 1 pond gehakt
  • wraps, 12 stuks
  • 4 uien
  • 2 prei
  • halve theelepel komijn
  • 2 of 3 teentjes knoflook
  • chilipoeder naar smaak
  • bouillonblokjes of zout naar smaak

Bereiding:

  • snij de wraps in vieren en dek het af met een theedoek
  • snij de uien en de prei klein
  • pers de knoflook

Bak de gehakt rul. Als de gehakt klaar is, voeg je de fijngesneden uien toe. En samen droog bakken op zacht vuur. Voeg de kruiden toe en bak het even door. Als alles gaar is, voeg je de fijngesneden prei toe en direct de pan van het vuur halen. Roer het geheel door elkaar en doe de deksel erop.

Vouw de wraps in een driehoek en vul ze met het mengsel. Daarna in de frituur tot ze goudbruin zijn.

Extra

Voor ondersteuning kan je altijd een filmpje op youtube zoeken.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter